Το www.medilab.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας «Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε.», που εδρεύει στη Άρτα, οδός Τζαβέλα 19, τ.κ. 47100, Α.Φ.Μ. 094457478, τηλ. 2618 0 76969 - 2681 0 76970, ΦΑΧ 2681 0 76971

Η Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές / πελάτες για τυχόν τροποποιήσεις των όρων.

Η Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.medilab.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους σε περίπτωση καθυστέρησης.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή η αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταπώληση η αλλαγή περιεχομένου με σκοπό την ίδια χρήση. Τυχόν αναπαραγωγή, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Scitec Ιατρικά Συστήματα A.Β.Ε.Ε. ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.medilab.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Scitec Ιατρικά Συστήματα A.B.E.E. ή/και του www.medilab.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.medilab.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.medilab.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, που είναι δυνατόν να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο : ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL.

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. είναι εμπιστευτικές και η Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.medilab.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.medilab.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο.

Στo ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μηχανήματα και αναλώσιμα Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, Ιατρικού Εργαστηρίου, Βιομηχανικού Εργαστηρίου, Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου.
Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών.
Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.
Δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Πληροφοριών στο 2681 0 76969, 2681 0 76970 ή στο info@scitec.gr.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.
Θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το S/N) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε.


Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
1. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2681 0 76969, 2681 0 76970.
2. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2681 0 76969, 2681 0 76970 ή επικοινωνήστε μέσω του info@scitec.gr, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας :
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. ΄

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή) :
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας courier μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Σε περιπτωση της αντικαταβολης η χρέωση είναι 9,00€
Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της Scitec Ιατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. :
Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα στο κατάστημα της Scitec Iατρικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. (χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 2 εργάσιμες ημέρες).
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :
Τράπεζα Πειραιώς : 5400012889239
EUROBANK-ERGASIAS : 00260311170200133728
και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2681 0 76971. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και οι ώρες ανάλογα με την κάθε μεταφορική εταιρία.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται εντός 48 ωρών, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που είναι δυνατόν να επηρεάσουν τους χρόνους μεταφοράς.

Για παραγγελίες μέχρι €200 η χρέωση είναι €5

Σε περίπτωση αντικαταβολής η χρέωση είναι €9,00
Για παραγγελίες άνω των €200 δεν υπάρχει χρέωση

Η παραγγελιά σας μπορεί να καθυστερήσει γιατί το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας. Θα σας την αποστείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή της αποθήκες μας
Ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

    Newsletter

    Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα μας.